Осма национална младежка среща в Горна Оряховица

Осма национална младежка среща в Горна Оряховица

Категория: Uncategorised Публикувана на Петък, 13 Февруари 2015 Написана от Публицист

"Насърчаване участието на младите хора в демократичния живот на Европа"

27 - 29.03.2015г.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ 

Сдружение „Горнооряховски младежки парламент”  съвместно с Община Горна Оряховицаорганизираме осма националната младежка среща. В три дни участниците ще имат възможност да споделят и черпят опит не само от домакините, но и от поканените представители на водещи партньори .

В този контекст, специално внимание ще бъде обърнато на новата програма Еразъм + и възможностите, която тя предоставя за участието на младежките организации в различни мрежи  с цел подпомагана участието им в  проекти, като по този начин се дава възможност на младите хора да се държат като активни и информирани граждани.

Ще дискутираме участието на младежите в решаването на проблеми в обществото//агресията и неспазване на човешките права, създаване на ученически съвети///за обогатяване на опита в областта на младежките дейности подпомагащи младежкото общуване и сътрудничество за иновации и добри практики в младежката работа.

Ключов фактор в този процес са именно младите хора, които са отворени към света, имат критично, креативно мислене и са носители на нов манталитет. Срещата е поредна стъпка за продължаване на започнатия диалог между младежта, местната и централната власт за ролята и мястото на младото поколение в градежа на просперираща България в рамките на обединена Европа.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

Заявката изпратете до 20.02.2015г

 

Посещения: 1721