ЗАПОЧНА НАЦИОНАЛНИЯТ КОНКУРС ЗА МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТИ

ЗАПОЧНА НАЦИОНАЛНИЯТ КОНКУРС ЗА МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТИ

Категория: Конкурси Публикувана на Четвъртък, 24 Април 2014 Написана от Публицист

Приемът на документи за националния конкурс за младежки проект вече започна, съобщиха организаторите. Кампанията е насочена към младите хора в страната, които са в началото на своя житейски и професионален път - ученици, студенти или безработни младежи във възрастовата група от 17 до 21 години.
Конкурсът ще премине в два етапа -
регионален и национален. Крайният срок за подаване на проектни предложения е 17 часа на 26 май 2014 г.

Конкурсът поставя началото на първата за този програмен период инициатива на мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България. Идеята е да се изгради проектна култура у младите хора - от това къде да търсят информация за възможностите за финансиране, през правилата, процедурите и документите, до разписването на един качествен проект.

Документи се приемат по електронна поща във всеки от областните информационни центрове, които ще проведат и множество събития за разясняване на условията за участие.

Допълнителна информация за регламента на конкурса, необходимите документи за кандидатстване, както и графика на предстоящите събития в страната ще намерите в страницата на организаторите.


Победителите в регионалния кръг ще получат по един електронен четец за книги, а голямата награда за отличения проект на национално ниво е смартфон

Източник на информация: www.karieri.bg

Посещения: 1489