Посланици на Наградата

Посланици на Наградата

Категория: Събития Публикувана на Четвъртък, 02 Юли 2020 Написана от Публицист

Ивелина Борисова и Румина Трифонова са нашите Посланници

Screenshot-2020-05-01-at-16.57.24-750x330В началото на месец април екипът на Наградата в България успя да реализира една отдавна планирана идея – избра посланици на Наградата у нас. Основна тяхна роля е да подпомагат мисията на организацията, а именно да направим Наградата достъпна и възможна за все повече млади хора в България.

Като посланици на програмата младежите ще бъдат част от консултативния орган на националния офис на Наградата, като дават идеи, предложения и препоръки за дейности на организацията в рамките на една година. Сред възможностите, които им носи тази роля са: участия в специално национално събитие, организирано от националния офис на Наградата, участие в специални събития, представяйки Наградата (форуми, официални вечери, конференции, изложения и други). След приключване на едногодишния мандат, ще могат да продължат да се развиват в Наградата като част от алумни общността, Ментор, Лидер, Супервайзор на приключенски пътувания или дори част от екипа на Наградата! От Горна Оряховица имаме одобрени 4терима от младежите. Двама от Сдружение“ Младежка толерантност“ и двама от ПГЕЕ “М.В.Ломоносов”- Горна Оряховица

“Ние не сме само Посланици на Наградата – ние самите сме участници в нея! Ние сме толкова сериозни, колкото и амбициозни! Ние сме разпръснати по всички крайчета на страната. Ние сме пълни с енергия и силно вярваме в ценностите на Наградата! Както и в потенциала и възможностите на всеки млад човек, който е решил да предизвика себе си и да се потопи в нещо ново и различно! Ние сме посланиците на Наградата!” - споделят младежите. Ние от Сдружение“ Младежка толерантност“ като лидерска и менторска организация към Наградата споделяме тази информация за да предизвикаме младите хора на града. Да ги насърчим да предизвикат себе си и да натрупат бъдещ житейски опит. Винаги сме готови да помагаме и отворени към нови идеи, чрез дейностите осъществявани в горнооряховски младежки парламент.

“Нашата мисия е водена от вдъхновение и целеустременост. Целите на Наградата са всеки човек да предизвика себе си в нещо ново или да усъвършенства нещо, което вече е започнал! Мисията ни е да разпространим Наградата и да я направим достъпна за всеки млад човек в страната! Ние сме първите посланици на Наградата в ЦЯЛ свят. По този начин инициативата на Посланиците става в наше предизвикателство и повод за гордост.”- споделят организаторите.

Посещения: 1068