Обучения

Hови попълнения за екипa!

Категория: Uncategorised
Публикувана на Събота, 30 Септември 2023
Написана от Публицист
Ние сме тук и търсим нови попълнения за своя екип! ????
???? Ние сме младежи и смело мечтаем да преобразим Горна Оряховица! Но имаме нужда от подкрепата ти! ????
Ако си младеж (14-29 год.) и искаш:
- да развиваш собствените си компетенции и умения; ✨
- да срещаш различни хора; ????
- да участваш в множество събития и мероприятия; ????
- да променяш средата наоколо; ⭐️
- да реализираш идеите си, ????
заповядай на среща с нашия екип на 10.10.2023 г. от 16:00 часа в офиса ни. ???? Адресът е: гр. Горна Оряховица, ул. „Цар Освободител 11, ет. 3, сградата на ДЗИ, срещу Център "Мария".
????е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бюджет

Категория: Uncategorised
Публикувана на Сряда, 25 Януари 2023
Написана от Super User

Бюджет

 

2022

Национална кампания „Гласувай за децата! Стани защитник на децата!“,

Категория: Uncategorised
Публикувана на Събота, 06 Март 2021
Написана от Публицист

Съвместно с НМД стартираме Национална кампания „Гласувай за децата! Стани защитник на децата!“, с която ще призовем кандидатите за народни представители да станат защитници на правата на децата, като подпишат Декларация „Защитник на децата “.

Целта ни е да въвлечем бъдещите народни представители в неформална „Парламентарна група на децата“, с които да работим активно в следващия парламент за политики в полза на децата и семействата в трите направления:

• Прекъсване на порочния кръг на бедността и социалното изключване сред децата и семействата.

• Приоритет на инвестициите в децата като най-значими за бъдещето на България.

• Закрила на децата и ефективна защита на правата на децата.

Както знаете една от целите които сме си заложили в Стратегията 2019-2022 на НМД e да влияем чрез застъпничество за ефективни политики за деца и семейства, които гарантират правата на децата, насочени към държавните институции и политическите партии.

За реализирането на кампанията сме подготвили листовка „Гласувай за по-добра държава на децата“ , както и възможност за включване на специално създадения за кампанията подсайт където ще бъдат представени „Защитниците на децата“: https://nmd.bg/campaigns/glasuvay-za-detsata/glasuvay-za-detsata-opisanie/

Във връзка с това  разчитаме на вашата помощ за да достигнем до колкото се може повече кандидати за народни представители в избирателните райони, в които работите и живеете.

Как можете да се включите в кампанията? Като изпращате линк към подсайта на самата кампания на кандидатите и ги приканвате да подпишат Декларацията онлайн: https://nmd.bg/sign-online/

Трябва да знаете, че кандидатите за народни представители с подписването на листовката се присъединяват в лично качество, като политици, които подкрепят децата в България и допринасят за политики, които да осигуряват най-добрите възможности за живот и развитие на потенциала им.

Разчитаме на вашата подкрепа и предварително ви благодарим!

И втората площадка за кучета е вече готова!

Категория: Uncategorised
Публикувана на Сряда, 10 Октомври 2018
Написана от Публицист

10-10-Остава стопаните на кучета да се гржат за тапарвеното.

Раздадохме 500 стикера!

Категория: Uncategorised
Публикувана на Събота, 10 Декември 2016
Написана от Публицист

5-stiker SPRI Eurodesk 2016Акцията „Спри! Давам път на пешеходец!” инициират на 05 декември 2016 г в международиня ден на доброволеца,   Сдружение „Младежка толерантност” и  младежки парламент подкрепени от Община Горна Оряховица .Доброволци преминаха  специално обучение и ще   раздават стикери с мотото на кампанията на десет места в Горна Оряховица. Акцията ще стартира в 16.00 ч. Доброволците ще бъдат облечени в светлоотразителни жилетки и ще раздават стикери на всички участници в движението.

5-12-2016 oИнициативата „Спри! Давам път на пешеходец!” стартира преди пет години във Варна. Целта е да се повиши ангажираността на всички шофьори и да се припомни на участниците в движението да бъдат взаимно толерантни на пътя.  А самият 5 декември е избран за да накара повече хора да се включат в тази кампания за толерантно шофиране и да станат доброволци за предпазване от нежелани ситуации по пътищата на града. Кампанията се организира в памет на загиналите на пешеходни пътеки деца – Лора от Варна и Ники от Русе.  В рамките на Европейския съюз загубите от пътнотранспортни произшествия за 2015 г. възлизат на над 100 млрд. евро

Основен спонсор на инициативата е ЕВРОДЕСК  -  http://www.eurodesk.bg/ Мрежата Евродеск функционира благодарение на финансовата подкрепа на Европейската комисия чрез програмата „Младежта в действие”, сега "Еразъм+", управлявана на централизирано ниво от Главна дирекция „Образование и култура” на Европейската комисия.

Целта на Евродеск е напълно безплатно да разпространява европейска информация и консултации до широк кръг млади хора, младежки работници и младежки организации.

Евродеск предоставя информация за програмите на ЕС в областта на образованието, младежката мобилност, работа, свободно време, права, програми и политика. Базата данни съдържа и широк кръг информация на европейско ниво, която касае младите хора.

Основната цел на Евродеск е да подобри обществения достъп до младежка информация.

Информацията ти помага да вземаш своите решения.Има толкова много информация по много европейски въпроси, че понякога е трудно да намериш точната информация, от която се нуждаеш. Информацията е навсякъде! Предизвикателството е да откриеш това, което ти е нужно, когато ти е нужно. Евродеск е услуга, осигуряваща безплатно Европейска информация за младите хора.

Желаещите да получат стикери може да се обърнат към офиса на организацията.