История

История

Категория: Uncategorised Публикувана на Събота, 15 Февруари 2014 Написана от Super User

 

История на сдружението

Горнооряховски младежки парламент е учредено на 07.04.2004 г. в гр. Горна Оряховица Той бе създаден от представителите на Сдружение" Младежка толерантност" и необходимостта да обединим своите сили, за да успеем да превърнем една добра идея в реалност. Ние сме млади и амбициозни млади хора с различни интереси. Това, което ни събра е желанието да приведем мечтите си в действие. Градът ни трябва да стане красив и перспективен за младите хора, да звучи детска глъч и да има работа за всички. Нашето мото е, че няма лоши идеи. Ако те са осъществими и полезни, ние сме готови да работим с вас, за реализирането им.

И все пак кои сме ние?

Ние сме 22 ентусиасти - млади хора от Горна Оряховица, убедени че нашият град може да бъде по хубав, да расте и да стане притегателен център за други младежи. Ние смятаме, че ходенето в чужбина не е решение на проблема. Той ще се реши, когато заедно се обединим и запретнем ръкави, да заработим заедно с единствената цел да живеем в нормални условия. Това ще се постигне не от някой друг, а единствено и само от нас - жителите на града.
Предмет на дейност на Сдружението е обединение на съмишленици млади хора, готови да работят за нашия град.

Сдружение "Мласежка толерантност" е наставник и ментор на младежкия парламент. 
 

Да бъдеш добър лидер, не се свежда само до възможностите, с които се  ражда човек, а по-скоро до това колко упорито решава да работи. "Не е  най-важното да  сте се издигнали до най-бляскавите или най-престижните работни места"-"Най-важното е да сте на мястото, където можете да се учите постояно, да растете и да носите най-голяма отговорност."

Според Дебора Хармън, главен изпълнителен директор на Artemis Real Estate Partners, най-важните характеристики на лидерите обаче отиват отвъд природната интелигентност или склонността към генериране на свежи идеи.

Хармън казва пред New York Times, че трите фундаментални характеристики, които притежава  един добър лидер са "увереност, упоритост и истинско желание да направи разлика."

Посещения: 7536