За нас

За нас

Категория: Начало Публикувана на Сряда, 26 Февруари 2014 Написана от Публицист

 

 

 

Здравейте и Добре Дошли в обновеният сайт  на Сдружениение Младежка толерантност и Горнооряховски Младежки Парламент!

 "Спри да говориш за бъдещето, а започни да го създаваш!

"Bсeки, който е съгласен с това е добре дошъл при нас!"

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА БЪДЕ ЕВРОПА НА ИДЕИТЕ И ЗНАНИЕТО.

Сдружение”Младежка толерантност" е създадено от родителсктата общност в гр. Горна Оряховица с цел подпомагане на младежката дейност и активност в името на просперитета на града. За  целта  на 07.04.2004 г. бе създаден горнооряховски младежки парламент 
Тя бе създадена от необходимостта да обединим своите сили, за да успеем да превърнем една добра идея в реалност. Ние сме млади и амбициозни млади хора с различни интереси. Това, което ни събра е желанието да приведем мечтите си в действие. Градът ни трябва да стане красив и перспективен за младите хора, да звучи детска глъч и да има работа за всички. Нашето мото е, че няма лоши идеи. Ако те са осъществими и полезни, ние сме готови да работим с вас, за реализирането им.

Picture1Какво ни мотивира да работим в областта на младежкото развитие”?

“Специално ние смятаме,че живеем с мисълта за мисия. Тоест не ние като личности, а като част от едно поколение, което е призвано да изнесе на плещите си този труден период за държавата...И подсъзнателно може би всички го усещат, но не са готови да поемат такъв товар на плещите си. Ние искаме да им докажем, че младите хора са способни и че бъдещето е в техните ръце.”
Екип на Сдр.”ГМП”

Тук е нашият първи сайт: http://www.gyparlament.hit.bg/html/BG/index_bg.htm

Посещения: 2279