Конкурс за фотография и иновативно мислене

Конкурс за фотография и иновативно мислене

Категория: Актуално за Доброволческа дейност Публикувана на Понеделник, 03 Октомври 2016 Написана от Публицист

 

Под патронажа и с активната подкрепа на евродепутата Ева Паунова

 

“СИМВОЛИТЕ НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА” е конкурс за любители фотографи от цялата страна, организиран за първа година от Сдружение “Горнооряховски младежки парламент”, в подкрепа на любителите фотографи, които искат да покажат творчески талант и иноватинво мислене, като  популяризират своите фотографии. Приканваме всички любители на снимането да проучат историята на нашия град и да направят иновативно предложение според тяхното нетрадиционно мислене в отговор на въпроса:"Какво може да бъде символ?".

Идеята възникна спонтанно и се финансира от собствени фотографии и приятели. Наградният фонд е 400лв. От постъпилите фотографии ще се направи финална изложба, на която ще се осъществи награждаването през март-април 2017 лично от евродепутата Ева Паунова.

ФотоКонкурс 2.10.2016

 

Конкурсът започва на 1 декември 2016 г. и ще приключи на 24 март 2017 г. (включително). Имената на участниците с най-сполучливи снимки, според 5 членното журито и избраните за участие в изложбата финансирана от Ева Пауноваще бъдат обявени след приключването на конкурса.

Подробности за регламента прочетете тук

 

Посещения: 1334