Празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот

Празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот

Категория: Събития Публикувана на Четвъртък, 07 Септември 2023 Написана от Публицист

афиш23Горнооряховски младежки парламент и Община Горна Оряховица с помощта на партньори и приятели организират за десета година най-големият празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот - ФАМИЛАТЛОН. ????
????
Скъпи съграждани,
Каним Ви на тазгодишното издание на събитието, по време на което ще спортуваме, играем и много ще се забавляваме! Очакваме Ви в парк "Градска градина" на 17.09.2023г. (неделя) от 10:00 часа с широки усмивки и добро настроение. ????????
Ще имате възможност да рециклирате непотребните батерии, независимо колко са големи. Донесете ги! ????♻️

Ателие „Опознавам моя град“на Исторически музей – Горна Оряховица

Ателие "Молбата на книгата".Общинска библиотека - мястото, където деца и родители откриват вълшебния свят на книгите! 

Съберете стикери от всички ателиета и участвайте за награди като куфар за пътуване и велосипед! ????‍♀️????

А любителите на тротонетки ще могат да се надрпеварват в резлични категории и да получат своите награди. Само носете Вашите не електрически тротинетки.
????
А ако се чудите какво е Фамилатлон, сега ще Ви разкажем?
Фамилатлон е инициатива, която през годините се е превърнала в своеобразен празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот. ???????? В рамките на формата семейства на различни възрасти се потапят в приключенския дух на Фамилатлон и изпълняват различни задания или участват в състезания. ???????? Всяка година деца и възрастни имат възможност да избират сред заниманията на повече от 10 спортни клуба, детски работилници, творчески занимания и игри. ⚾️????????
Празникът среща семейства и водещи организации, които представят различни продукти и услуги за деца и родители.
????
Всички желаещи могат да се включат като се регистрират на входа (ателие Информация). След което получават своята карта с ателиета и време за забавление. Всички, които успеят да попълнят празните полета, могат да участват в томболата с награди. ????????
Приключения, игри, изненади и подаръци очакват посетителите на събитието. За пореден път Фамилатлон ще е истинско тържество за родителите, които искат да създадат специални спомени със своите деца. ????????

 

Посещения: 303