"Емоция на колела“

"Емоция на колела“

Категория: Събития Публикувана на Вторник, 16 Май 2023 Написана от Публицист

velo 23Ако обичате да спортувате, да се забавлявате и искате да прекарате топлите почивни дни сред природата, ние от "Горнооряховски младежки парламент" имаме точното решение. Каним любителите на колоезденето, родители с деца колоездачи и състезатели да се включите в нашият ежегоден Вело поход до хижа "Божур"-"Емоция на колела" организиран с подкрепата на Община “Горна Оряховица” - Дирекция на ОП „МДПСИП“.

Събитието "Емоция на колела“ ще се състои на 3-ти юни от 10:00 ч. със стартова точка “Полет-90” . На хижа “Божур” ще Ви очакват още много награди и спортни състезания и положителни емоции! След състезанията може да използвате пособията около хижата за да си направите пикник.

Молим, предварително до 29.05.2023г. да изявите и потвърдите Вашето участие на тeл: 088 6047837

Всеки участник трябва: (1) да се погрижи за наличие на лични предпазни средства за управление на велосипед; (2) да следва определените от организаторите маршрути; (3) да спазва етични взаимоотношения и колегиалност към другите участници; (4) да се погрижи според своите нужди за наличието на вода и храна; (5) Децата до 12 г. следва да са с придружител! Организаторите не носят отговорност за осигуряване на лични предпазни средства, за управление на велосипед, храна, вода и придружител на лицата под 12 г. и да се срещате и общувате с нови хора.

И очаквайте за трета поредна година състезание по ориентиране намерете "Ключът на Горна Оряховица", което ще бъде на 24.06.2923г.

Посещения: 28