"Емоция на колела“

"Емоция на колела“

Категория: Събития Публикувана на Вторник, 16 Май 2023 Написана от Публицист

velo 23

 Днес 03.06 на сборният пункт за да участват в събитието на "Горнооряховски младежки парламент"- нашият ежегоден Вело поход до хижа "Божур"-"Емоция на колела" организиран с подкрепата на Община “Горна Оряховица” - Дирекция на ОП „МДПСИП“   се събраха учители и ученици с отбори от ПГЕЕ "М. В. Ломоносов",СУ “Георги Измирлиев“, ОУ „Иван Вазов“ , ОУ Св. Св. Кирил и Методий“ , много индивидуални участници от Горна Оряховица и от Лясковец. За съжаление прекрасната инициатива бе осуетена от започналият дъждовалеж. Огромно бе разочарованието на организаторите, но безопасността на младежите изиска да прекратим начинанието. Младежите на младежкия парламент положиха много усилия за да подготвят много изненади, спортни игри и забавления. Благодарим на любителите на колоезденето, родители с деца колоездачи и изказваме нашето огромно съжаление, но никой не може да предвиди капризите на времето. Надяваме се да се реваншираме на 24.06., когато младежите от младежкият парламент ще организират спортното ориентиране, станало вече традиция „Ключът на Горна Оряховица“

velo pohod

 

Ако обичате да спортувате, да се забавлявате и искате да прекарате топлите почивни дни сред природата, ние от "Горнооряховски младежки парламент" имаме точното решение. Каним любителите на колоезденето, родители с деца колоездачи и състезатели да се включите в нашият ежегоден Вело поход до хижа "Божур"-"Емоция на колела" организиран с подкрепата на Община “Горна Оряховица” - Дирекция на ОП „МДПСИП“.

Събитието "Емоция на колела“ ще се състои на 3-ти юни от 10:00 ч. със стартова точка “Полет-90” . На хижа “Божур” ще Ви очакват още много награди и спортни състезания и положителни емоции! След състезанията може да използвате пособията около хижата за да си направите пикник.

Молим, предварително до 29.05.2023г. да изявите и потвърдите Вашето участие на тeл: 088 6047837

Всеки участник трябва: (1) да се погрижи за наличие на лични предпазни средства за управление на велосипед; (2) да следва определените от организаторите маршрути; (3) да спазва етични взаимоотношения и колегиалност към другите участници; (4) да се погрижи според своите нужди за наличието на вода и храна; (5) Децата до 12 г. следва да са с придружител! Организаторите не носят отговорност за осигуряване на лични предпазни средства, за управление на велосипед, храна, вода и придружител на лицата под 12 г. и да се срещате и общувате с нови хора.

И очаквайте за трета поредна година състезание по ориентиране намерете "Ключът на Горна Оряховица", което ще бъде на 24.06.2923г.

Посещения: 391