Концерт "Луда любов, руйно вино"

Концерт "Луда любов, руйно вино"

Категория: Събития Публикувана на Вторник, 31 Януари 2023 Написана от Публицист

14 fevruari2314 февруари - Денят на любовта и на виното! Нека отпразнуваме този чудесен ден заедно - с песни и танци от вчера и днес, с театър, със спорт и... малка изненада за всички вас !!!

Не е за пропускане!

Гостите на концерта „Луда любов, руйно вино“ ще имат възможността да се снимат безплатно и да получат снимките си за спомен или като подарък за близък. Снимайте се с Ваш партньор, сами, или с приятели! Този празник не е само за влюбените, а за любовта във всичките ѝ видове. Запечатай преживяването в снимка.

Забавлението е гарантирано!

Спечели една романтична награда за теб и обичан човек!

Гостите на концерта „Луда любов, руйно вино“ на 14-ти Февруари от 17:30 часа ще имат възможността да се запишат и да участват в томбола за спечелването на една от три романтични награди за теб и обичан човек! Нямаме търпение да Ви приветстваме в Зала 1 на Община Горна Оряховица, организирано от Горнооряховския младежки парламент!

Нямаме търпение да Ви приветстваме на 14-ти Февруари от 17:30 часа в Зала 1 на Община Горна Оряховица, организирано от Горнооряховския младежки парламент с концерт в който ще участват над 30 изпълнители.

и реализацията https://www.regnews.net/news/16764473849990/mladite-hora-v-gorna-oryahovitsa-se-zabavlyavaha-v-denya-na-vinoto-i-lyubovta

Посещения: 444