XIV-та Национална младежка среща в Горна Оряховица

XIV-та Национална младежка среща в Горна Оряховица

Категория: Събития Публикувана на Петък, 20 Януари 2023 Написана от Публицист

  под мотото „С крачка в бъдещето“ – 07.04.2023 г. - 09.04.2023 г.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

След двугодишно прекъсване традиционната младежка среща отново събира активните млади хора и техните ментори.

Вече четиринадесет години Сдруженията „Младежка толерантност“, „Горнооряховски младежки парламент” заедно с община Горна Оряховица са домакини на Национална младежка среща, която събира млади хора, представители на младежки, ученически и общински младежки парламенти от цялата страна. Събитието е широко разпознаваемо и традиционно присъства в календара на младите хора от цялата страна. STEM дейностите, превенция на различните форми фалшиви новини и опасностите в интернет пространството и борбата срещу агресията.

Очакваме срещата да събере представители на над 30 младежки организации, а лектори от цялата страна, сред които представители на Евродепутати работещи за младежките политики, Асоциация „Родители”, представители на Средиземноморската младежка мрежа,Таекуондо клуб Инвикта и много други ще представят темата на събитието.

Това би било още една добра възможност да се почерпи опит, да покажем на младежките организации и на местните власти в България, че съвместната работа между младежите и местната власт е добра форма на съвместна работа в полза на обществото и развитието на града. Тази среща ще допълни създалите се вече партньорства и ще даде възможност за създаване на нови възможности за младежка активност.

В прикачения файл Ви изпращаме покана и заявка за участие. Ще се радваме отново да се видим, да се запознаем и с нови групи. Да се запознаете и с нови възможности за проектни дейности в Средиземноморската младежка мрежа. Моля запознайте се с файлове и спазвайте сроковете в тях, за да може да Ви изпратим следващата информация.

Може да разпространявате информацията към Вашите партньори!

Очакваме Ви!

Екип на ГМП

Посещения: 702