Бронзово ниво за 4 момичета от Младежкия парламент!

Бронзово ниво за 4 момичета от Младежкия парламент!

Категория: Събития Публикувана на Петък, 29 Април 2022 Написана от Публицист

Да подкрепим младите хора, да им дадем смисъл и посока

hristohristovЖивеем в едно време, за което със сигурност ще разказваме един ден на внуците си. И когато те са в ситуация, която им изглежда невъзможна, предизвикателна, невероятна и невиждана, ще можем както да ги разберем и подкрепим, така и да им дадем адекватен съвет и насока как да се справят с нея. 

Четири момичета от Горна Оряховица, членове на младежкият парламент защитиха бронзово ниво в “Международната награда на херцога на Единбург – България.” Румина Трифонова, Сияна Йорданова, Дарина Михайлова, Ивона Христова подкрепени лидерски от Сдружение „Младежка толерантност“ и Виолета Панова, получиха своите международно признати сертификати за бронзово отличие от Заместник-посланикът на Великобритания в България г-жа ЛинЧарлси г-н Христо Христов, главен изпълнителен директор на "Дарикрадио" ичленна Почетния тръст на фондацията. Те са част от 108 младежи наградени на официална церемония в Частно средно училище “Свети Георги” в град София, които са постигнали бронзово ниво на Международната награда на херцога на Единбург – България.

"Каквито и премеждия да срещнете по пътя си, не забравяйте, че промяната зависи винаги от един човек", заяви Христо Христов, главен изпълнителен директор на "Дарик радио" и член на Почетния тръст на фондацията в обръщението си към лауреатите.

Както знаете, Наградата се е родила именно в такава предизвикателна ситуация, малко след края на втората световна война и целта и до голяма степен е била както да подкрепи младите хора в тази невиждана ситуация, така и да даде смисъл, посока и вдъхновение, в момент, в който най-много имат нужда от това. 

Наградата е начин да се предизвикаш и да научиш повече за себе си – докато се развиваш в това, което ти е интересно!

Знаем, че правилата и ограниченията в така създалата се ситуация са важни. Знаем, че ги спазвате. Вярваме, че Наградата би могла да е нещото, което да направи този период на ограничения и недостъпност малко по-смислен и пълен с полезни преживявания, които Вие сами може да направите в домовете си. 

Знаем, че вече успешно се справяте с преминаването в онлайн форма на обучение. Затова Ви предизвикваме и даваме уникалната възможност да направите така, че Наградата да устои, просъществува и Ви даде онова, от което имате най-много нужда днес. 

Водени от философските принципи на програмата – тя да е развиваща, индивидуална, забавна и прогресивна, взехме решение да дадем повече свобода тя да бъде адаптирана, променена и продължаваща в ограничаващата среда, в която живеем в момента. Чрез своите дейности ставате част от огромна международна общност от младежи, които също са част от Наградата

А ние, от Младежка толерантност и екипът на Наградата, сме тук, за да Ви подкрепим в това. 

Предизвикайте себе си и елате да изпълните трите нива на Наградата.

https://intaward-bg.org/about/

Посещения: 623