Енчо Керязов в Горна Оряховица

Енчо Керязов в Горна Оряховица

Категория: Събития Публикувана на Вторник, 12 Октомври 2021 Написана от Публицист

s DSC 0224.JPG1634048566Световноизвестният акробат и понастоящем заместник-кмет на Ямбол гостува в Горна Оряховица със съдействието на бившия председател на Общинския съвет и народен представител в 45-то и 46-то народни събрания. Визитата е в рамките на поредицата мотивационни срещи с известни спортисти, част от проявите по повод избирането на Горна Оряховица за Европейски град на спорта за 2021 година. Идеята за срещите е на Горнооряховския младежки парламент, който е партньор на общината при реализиране на спортните събития.
Гостът бе посрещнат официално в Гербовата зала на Общината от кмета инж. Добромир Добрев. На срещата присъстваха и заместник-кметовете, секретарят на Общината инж. Клавдия Григорова – Ганчева, директорът ан Общинското предприятие „Младежки дейности спортни имоти и прояви“ инж. Петя Богданова, както и представители на Горнооряховския младежки парламент и акробати от двата местни клуба.

img 1634048434Енчо Керязов имаше възможността да разговаря  с представителите на Горнооряховския младежки парламент и с младите акробати и техните треньори. Гостът пожела на младите хора упорита работа и много бъдещи успехи. Всичко е във вашите ръце. Работете и разчитайте първо на себе си, апелира към младежите световноизвестният акробат.

Посещения: 464