Спортно ориентиране

Спортно ориентиране

Категория: Събития Публикувана на Четвъртък, 12 Август 2021 Написана от Публицист

21-08-plakat n-"Намери ключа на Горна Оряховица" е събитие организирано от Горнооряховски Младежки Парламент, Община Горна Оряховица и клуб по ориентиране в град Лясковец. То е част от събитията организирани във връзка с наградата връчена на Горна Оряховица за спортен град.

Събитието ще се проведе на 21-ви август/събота/ и ще бъде разположено в гористата част на местността "Чуруковец" с начална точка хотел "Джевана" и начален час 10:00ч. Участниците ще могат любителски да се докоснат до спортното ориентиране с помощта на специално изработена за местността карта, както и да намерят ключа на Горна Оряховица с помощта на специално разработени за целта интерактивни QR кодове, които трябва да сканират с помощта на мобилните си устройства.

1ekipСъбитието е с основна ориентираност към семействата. Поради тази причина при записване и раздаване на необходимите материали е необходимо сформиране на семейна група( деца с родители/придружители). За естествено по-състезателно настроените участници сме предвидили и награди, за спечелването, на които важна роля има времето, за което са открити и сканирани всички поставени QR кодове.

Преди началото на събитието ще бъде проведен обучителен инструктаж. Молим всички, които искат да вземат участие да заявят това.

 Горнооряховски Младежки Парламент благодари на всички участници за положителинте емоции и положените усилия в изпълнение на задачата свързана с ориентирането в боровата горичка .

Посещения: 1266