Посланиците в Международната награда на херцога на Единбург с първа среща в гр. София

Посланиците в Международната награда на херцога на Единбург с първа среща в гр. София

Категория: Събития Публикувана на Понеделник, 31 Август 2020 Написана от Публицист

20EdinburgНа 30 август се проведе първата среща на живо на Посланниците на Наградата в България при взети всички противоепидемични мерки. От началото на месец май 25 посланици са част от консултативния орган на националния офис на Наградата, които работят за постигане мисията на организацията, а именно - Наградата да бъде достъпна за повече млади хора в България. Младежите обменят идеи, дават  предложения и препоръки за оптимизиране дейностите на организацията в рамките на своя мандат. Част от екипа на Посланиците са Румина Трифонова и Ивелина Борисова - координатори на Сдружение "Младежка толерантност" и  "Горнооряховски младежки парламент".

По време на епидемичната обстановка участниците работиха в електронна среда и осъществяваха срещите си онлайн, а сега се запознаха и на живо. През целия ден се обсъждаха бъдещи дейности и задачи с екипа на Наградата, създаде се календар с предстоящи събития, както и идеи за мотивиране и насърчаване на участниците в програмата. Организаторите на срещата се погрижиха всички присъстващи да се чувстват добре и да се забавляват. Младежите споделиха, че се чувстват вдъхновени, удовлетворени от работата си до тук и си обещаха да се видят скоро отново. 

Сдружение "Младежка толерантност" е лицензиран оператор в Международната наградана на херцога на Единбург и предоставя възможност за регистриране на нови участници в програмата за личностно развитие.

Посещения: 1840