Среща за бъдещето

Среща за бъдещето

Категория: Събития Публикувана на Петък, 14 Декември 2018 Написана от Публицист

sreschta-DSC 0492Поредната среща с кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев проведоха представителите на горнооряховския младежки парламент, заедно със своя ментор Виолета Панова. Повече от два часа младежите разговаряха с градоначалника по различни теми. Момчетата и момичетата споделиха и своите  виждания, възникнали при работата им в различни обществени инициативи.

Младежите зададоха много въпроси, свързани с развитието на града, изразиха и своето мнение и предложения по отношение на различни възможности за подобряване облика на Горна Оряховица. Инж. Добрев отговори на всички техни запитвания и резултатът бе изключително успешен. Младежката организация получи пълната подкрепа от Кмета за бъдещите си инициативи. Възникнаха иновативни идеи за бъдещи съвместни инициативи в полза на гражданското общество и града. Темите бяха разнообразни, а информацията за двете страни особено полезна.

Инж. Добрев връчи на младежите плакет за добротворство, с който бяха отличени от Местната комисия борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Посещения: 1336