Пролетна среща

Пролетна среща

Категория: Събития Публикувана на Петък, 10 Март 2017 Написана от Публицист

От 28 февруари до 3 март се проведе Пролетна среща на „Мегафон“, организирана и проведена от Национална мрежа за децата с подкрепата на младежка мрежа “Мегафон“.

Събитито протече в рамките на 4 дни във Велинград и събра на едно място 16 младежи и 9 възрастни експерти от организации-членове на Мрежата от цялата страна – „Институт за насърчаване на професионалното образование“, Сдружение „Василица“, Сдружение „Младежка толерантност“, ЦМЕДТ „Амалипе“, Фондация „Европейски център по медиация и арбитраж“, „Международна награда на херцога на Единбург“,„Конкордия България“, „СНЦ Еквилибриум“ и Фондация „Агапедия България“.

Георги Ангелов бе координаторът представил организацията ни заедно с Йоана и Мелика. Екипа представи пред останалите младежи наученото и се създаде  обстановка за последващи дейности в сферата на наученото.Следващите стъпки са провеждането на дейности  свързани с  изработването на застъпнически видеа и представянето им по региони от младежки екипи.

Пролетната среща е продължение на програмата за детско и младежко участие „Мегафон“, която обхваща двугодишен период, в рамките на който новият випуск мегафонци заемат роли по дейности, а след това по функции, които им позволяват по различни начини да се включат във всичко, което Национална мрежа за децата прави.

Посещения: 1871