Конкурс за фотография и иновативно мислене с подкрепата на Ева Паунова

Конкурс за фотография и иновативно мислене с подкрепата на Ева Паунова

Категория: Събития Публикувана на Сряда, 30 Ноември 2016 Написана от Публицист

1konkurs3“СИМВОЛИТЕ НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА”е конкурс за любители фотографи отцялата страна, организиран за първа година от Сдружение “Горнооряховски младежки парламент” със съдействието на Сдружение "Младежка толерантост" под патронажа на евродепутата Ева Паунова, в подкрепа на любителите фотографи, които искат да покажат творчески талант и иноватинво мислене, като  популяризират своите фотографии. Приканваме всички любители на снимането да проучат историята на нашия град и да направят иновативно предложение според тяхното нетрадиционно мислене в отговор на въпроса:"Какво може да бъде символ?".

Идеята възникна спонтанно и се финансира от собствени фотографии и приятели. Наградният фонд е 400лв. От постъпилите фотографии ще се направи финална изложба, на която ще се осъществи награждаването през март-април 2017 лично от евродепутата Ева Паунова.

Конкурсът започва на1 декември 2016 г.и ще приключи на24 март 2017 г.(включително). Имената на участниците с най-сполучливи снимки, според 5 членното журито и избраните за участие в изложбата финансирана от Ева Пауноваще бъдат обявени след приключването на конкурса.

 

Подробности за регламента прочетете тук

 

Посещения: 2241