Обучение за нови партньорства

Обучение за нови партньорства

Категория: Събития Публикувана на Петък, 07 Март 2014 Написана от Публицист

Varna-Georgi1 oГеорги Ангелов  бе на обучението “From National to International”, което се проведе между 27.02 - 2.03.2014 г. в гр. Варна.

Участие взеха над 20 младежки работници и лидери, с желанието да работят активно с различни младежки групи и да се развиват в младежката сфера. Идеята бе, запознаване с нови добри практики и изграждане на партньорства с други организации на национално и международно ниво, с цел повишаване качеството на работата на своите организациите.

По време на четирите дни, бяха дискутирани теми относно развитието на капацитета на една организация, обменяне на нови идеи и методи в младежката работа, участниците бяха запознати с възможностите за финансиране новата програма Еразъм +, Европа 2020, информационни сайтове за обучения и партньорства, както и разяснения за YouthPass и компетенциите които могат да включат в него. В последните дни, всеки имаше възможността да се включи в направата на проект, базирайки се на идеите, събрани по време на обучението и като се докосне до опита и на другите участници, да получи съвет или да се възползва от техния опит в тази област. След този тренинг, Георги се връща с нови умения за работа в партньорска мрежа и с идеи за реално бъдещо сътрудничество с нови организации.

Varna georgi-2

varna Georgi-3

Посещения: 1802